Vești grozave pentru pasionații de jocuri video! TCL lansează în 2022 prima serie Mini LED TV de 144Hz

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial a anunțat, în premieră, la CES 2022, lansarea primei serii Mini LED TV de 144Hz.

Această primă generație de ecrane TV de la TCL de 144Hz oferă o experiență de gaming intuitivă și captivantă pentru fanii jocurilor video, facilitând o viteză de reacție crescută, imagini mai clare și un mod de joc mai fluid. Prin acest nou pas inovator, TCL revoluționează piața și universul TV, aducând în prim-plan un sistem performant, caracterizat de ultra rapiditate și capacități deosebite de redare a cadrelor, care fac ca rularea, execuția și timpul de răspuns al celor mai recente jocuri să fie o plăcere.

Cele mai noi console de pe piață oferă un număr tot mai mare de jocuri video care se joacă la 120 FPS (cadre pe secundă). De aceea, în ultimul timp, foarte multe branduri au optimizat multe jocuri mai vechi, dar foarte populare, astfel încât acestea să poată fi jucate și la 120 FPS.

Televizoarele TCL Mini LED cu o rată de reîmprospătare de până la 144 Hz vor oferi jucătorilor un avantaj esențial, în special pentru jocurile multiplayer, care sunt, de altfel, și foarte competitive. Astfel, pentru un gamer profesionist, fiecare reacție este crucială pentru obținerea victoriei în fața inamicilor, iar precizia și claritatea imaginilor sunt esențiale. În același timp, un jucător ocazional va fi cu siguranță impresionat de capacitatea de răspuns și redare a ecranelor

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *