Spring Sale 2021: Windows 10 Professional la 7.27 euro, Office 2019 Pro Plus la 28.27 euro si multe altele!

Lumea se trezeste la viata primavara. Dupa tot griul si frigul din lunile de iarna, dintr-o data ne bucuram de sunete, privelisti si mirosuri spectaculoase ale naturii – si toate acestea ne invita la noi inceputuri.

A fost o iarna dificila pentru toata lumea, asa ca dezghetam preturile si iti pregatim computerul sa iasa din hibernare. Pentru cei norocosi, care vor sa-si cumpere un computer nou sau vor sa-si imbunatateasca productivitatea in acest an, Microsoft Software Spring Sale debuteaza pe Keysoff.com.

Keysoff deschide noul sezon cu reduceri masive, astfel ca e oportunitatea perfecta sa gasesti oferte incredibile la Windows si aplicatii Office, ceea ce inseamna ca nu avem nevoie de cupoane de reducere pentru a profita de cele mai bune oferte de pe piata:

Pretul original al Windows 10 Professional e de 200 euro – DAR NU AR TREBUI SA PLATESTI ATAT DE MULT!

Cele mai bune aplicatii Office la preturi de neegalat – Toate pentru munca si educatie mai bune!

58% reducerei la Microsoft Office cu codul BFLE58:

45% reducere pentru Windows cu codul de reducere BFLE45:

Sa cumperi de la Keysoff e pe cat de simplu ar trebui sa fie totul! Imediat ce-ai plasat comanda, primesti pe mail cheile de activare a produselor – fara sa trebuiasca sa astepti zile la rand! In cazul in care ai intrebari, prin customer service ai acces la suport rapid si deplin de fiecare data cand ai nevoie

Daca sunt probleme sau doar ai o intrebare, prin customer service gasesti rezolvarea si e activ 24/7. Poti contacta serviciul al adresa de mail: service@keysoff.com si sa spui ce dificultate intampini.

Nu-ti mai ramane decat sa profiti de avantajele Microsoft Software Spring Sale si sa te bucuri de toate produsele pe care le prinzi la cele mai bune preturi de pe piata.

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *