Dozator ASTREEA® de Gel / Lichid Dezinfectant Inox

ASTREEA este un distribuitor de dezinfectant cu actionare mecanica, prin pedala.

Ideal pentru a fi amplasat in locuri publice, firme, magazine, centre comerciale sau orice alt loc unde dezinfectarea si igienizarea mainilor este necesara pentru prevenirea raspandirii virusurilor si bacteriilor. Dozatorul este dotat cu un recipient de 1L care poate fi umplut cu dezinfectantul preferat.

Fabricat în întregime din materiale de înalta calitate, într-o fabrica cu tehnologie avansata care opereaza în industria aerospatiala, Astreea® dispozitivul de dezinfectarea a mâinilor cu pedala, nu necesita întretinere sau conexiune la energie.

  • Doar acționezi pedala (1), și ești sigur!
  • Igienic (2), fără risc de contaminare Uz universal, recipientele livrate împreună cu dispozitivul pot fi reumplute cu orice fel de dezinfectant pentru mâini (și poți folosi chiar și alte modele de recipiente, prin sistemul de ajustare automată a înălțimii).
  • ÎNLOCUIRE RAPIDĂ a dezinfectantului, prin șuruburi anti-furt (3), doar într-un minut Fantă nivel dezinfectant (4), pentru a verifica nivelul din recipient Fabricat în întregime din inox medical de calitate.
  • Rezistent la intemperii. Durabil în timp. Protejat de rugină.

  • Creat pentru uz intens, 100% mecanic.
  • Componente durabile. Silențios și sigilat, cu cauciuc și îmbinări sigure Construit prin sudură specială. Nu necesită nici o instalare, doar în cazul în care se dorește fixare în pardosea, prin șuruburi (5), ideal pentru uz extrior.

 

Poate fi instalat oriunde (retail, mall-uri, bănci, spații rezidențiale, clădiri de birouri, fabrici, spitale și centre medicale, școli și universități, stații de combustibil, săli de sport, sau în exterior în aeroporturi, stații de autobus sau parcuri. Sau orice spații publice).

 

Momentan se poate achizitiona de pe urmatoarele site-uri:

https://sepio.ro/astreea/

https://astreea.ro

Afla mai multe informatii

https://www.facebook.com/astreea.ro

https://www.gardianul.ro/ingrijire/astreea/

https://mirceacantor.ro/sanatate/astreea/

https://fashionbox.ro/astreea/

https://ovia.ro/ingrijire/astreea/

https://noapteamuzeelor.ro/design/astreea/

https://www.siguranta.ro/astreea/

https://multimasimex.ro/dozator-astreea-de-gel-lichid-dezinfectant-inox/

5 thoughts on “Dozator ASTREEA® de Gel / Lichid Dezinfectant Inox”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *