Avocatul Sorinei Pintea a făcut declarațiile! Ce a făcut fostul ministru te va șoca!

Avocatul fostului Ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a afirmat că acesta nu a renunțat la postul de manager pe care îl avea la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru că vrea să iasă la pensie.

„Starea de sănătate a clientei mele a fost și este una precară, agravată fiind în perioada de arest preventiv din cursul lunii martie 2020, aspect de natură a o pune în imposibilitate obiectivă să desfășoare, în prezent, orice tip de activitate, nu doar cea de manager.

La data de 2 martie 2020, doamna Sorina Pintea, fiind arestată preventiv, din proprie inițiativă, a formulat demisia din funcția de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr.Constantin Opriş” – Baia Mare, demisie care a fost înregistrată în data de 5 martie 2020, dată de la care au început să curgă cele 30/45 de zile pentru predarea madatului către actualul manager, dl. doctor Pop Vasile.

Având în vedere că la data de 6 martie 2020, doamna Sorina Pintea a fost plasată sub control judiciar de către Curtea de Apel București însă, ca efect al agravării stării de sănătate, aceasta a fost internată, direct din arest, în Spitalul Clinic de Boli Reumatismale „Dr. I. Stoia”, situație ce pus-o în imposibilitate de a se prezenta la Spital pentru a preda d-lui doctor Pop Vasile mandatul, aflându-se în concediu medical.

În acest moment, d-na Sorina Pintea și-a depus actele pentru a se pensiona pe caz de boală, dată fiind boala autoimună de care suferă, aflându-se astfel, în continuare, în concediu medical.

Toate atribuțiile de

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *