Ce poți face cu un bean bag când te plictisești – 3 idei, distracție garantată!

Este o zi plictisitoare, în care nimic nu pare să te entuziasmeze. Ai făcut deja toate activitățile posibile și ai rămas în pană de idei. Când credeai că nimic nu te mai poate scoate din monotonie, un bean bag este tot ce ai nevoie pentru a sparge rutina.

Probabil că te întrebi ce poți face nou cu un bean bag. Ei, bine, posibilitățile sunt nenumărate, iar mai jos vei găsi doar câteva idei pe care le poți pune în practică, acasă sau în aer liber!

1. Folosește un bean bag pe post de accesoriu sportiv

Da, ai auzit bine! Deși rolul unui bean bag este, în principal, să faciliteze relaxarea statică, îi poți inversa scopul astăzi, pentru puțină diversitate și distracție.

Dacă ai un fotoliu puf acasă, îl poți folosi drept accesoriu fitness. Îl poți utiliza pe post de suprafață ridicată pentru fandări, te poți întinde pe el și poți face exerciții precum Superman sau chiar exerciții pentru abdomen.

Întinde-te pe saltea, prinde bean bag-ul între gambe sau tălpi, apoi ridică ușor picioarele și lasă-le înapoi spre podea, fără să atingi solul, păstrând abdomenul încordat și spatele lipit pe saltea. Îți vei lucra atât mușchii abdomenului, cât și picioarele!

O altă idee este integrarea fotoliului puf într-un circuit HIIT (interval intens și scurt de antrenament). Fă 5 flotări cu picioarele ridicate pe bean bag, apoi ridică bean bag-ul deasupra capului, lasă-l pe podea și efectuează exercițiul descris mai sus. Este o modalitate nouă și creativă de a face

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *