Libertate în IT cu Cristian Dascălu: Țeapă sau nu?

E aceea perioadă a anului, în care dăruim, primim, stăm la o bere sau la un pahar de vin cu familia, facem o masă mare, chemăm vecinii, prietenii, cei dragi și mai puțin dragi. E sărbătoare și știm că așa se face, să fie bine la cât mai multă lume, să fie festiv și festin! Suntem români și ne plac mesele mari, în zile de sărbătoare.

Acum asta cu suntem români, ar putea fi adaptată cam în orice contex, fiindcă suntem buni la toate și cel mai mult ne place să ne dăm cu părerea și să facem abuzuri online. Din spatele tastelor suntem plini de curaj și avem cuvintele la noi, însă de fapt, eu cred că toate părerile astea negative din online vin defapt dintr-un complex de inferioritae, invidie și frustare pentru binele altora.

 

Pe nișa de IT de la noi, a apărut în ultimi doi ani, un proiect de mentorat pentru programatorii cu experiență de minim trei ani. Un program prin care cei doi mentori și fondatori ai proiectului Cristian Dascălu și Raul Pop, ghidează cursanții înspre o carieră de freelancer în IT. În acest program, care durează vreo trei luni, programatorii învață ce înseamnă cu adevărat munca de freelancer, cum să își găsească clienți, cum să se vândă corect, cum să se poziționeze în fața clientului, astfel încât să ajungă la câștiguri net superioare față de cele din poziția de angajat.

 

Băieții, au o viziune extrem de faină pentru țara noastră, ei vor să demonstreze faptul că se

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *