Proiectul Yacht KID va beneficia de o investiție totală de 35 de milioane de euro

În zona de nord a Bucureștiului, pe malul Lacului Tei, grupul de firme KID a demarat lucrările pentru proiectul imobiliar Yacht KID care va oferi într-un concept premium peste 200 de apartamente, dintre care 7 vor avea grădini și piscine private, iar 4 vor fi penthouse-uri.

În contextul financiar, proiectul Yacht KID va beneficia de o investiție totală de 35 de milioane de euro și de tehnologie de ultimă generație proiectată, brevetată și agrementată tehnic de către dezvoltator, sub marca KID Tehnology.

Concret, aceasta prevede folosirea pereților prefabricați cu fațade ventilate cu tehnologii inteligente de sigilare și etanșeizare, soluții furnizate în regim de exclusivitate prin compania germană ISO-Chemie.

Vor avea pereții cu design aparte sunt prefabricați complet în România, cu elemente inovative de termoizolație, sigilare, etanșeizare, fonoizolație și antiefracție. În plus, această tehnologie oferă clădirii eficiență energetică sporită, costuri reduse pentru încălzire și răcire a apartamentelor, izolare termică și fonică excelente, protecție la foc și împotriva condensului, totul cu impact minim asupra mediului și respectarea normelor nZEB (nearly Zero-Energy Building, clădire cu consum de energie aproape zero).

Elementele decorative pentru intradosul balcoanelor sunt și ele o premieră, fiind realizate din materiale compozite avansate utilizate la fabricarea yachturilor, o abordare unică pe piața din România și, totodată, un element-marcă și pentru viitoarele dezvoltări ale Grupului.

 

În planurile sale, „Lucrăm de mai bine de șase ani la această tehnologie inteligentă. Avem încredere în soluțiile de ultimă generație pe care vrem să le aplicăm în dezvoltările noastre, astfel încât să

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *