Hornbach Cluj-Napoca, al doilea magazin de tip DYI ce va fi livrat de Optim Project Management în România

Optim Project Management va livra cel de-al doilea magazin de tip DYI din România pentru Hornbach, recepția cu autoritățile având loc în Cluj-Napoca.

Compania a fost numită de Hornbach România la mijlocul anului 2020 ca manager de proiect pentru noua dezvoltare, livrând cu success către retailerul german în toamna aceluiași an magazinul DYI de 12.000 mp din Oradea.

Magazinul, aparținând retailerului german Hornbach, este dezvoltat în Cluj-Napoca pe un teren de aprox. 4,10 ha și va acoperi o suprafață construită totală de aprox. 11.400 mp. Dezvoltarea va oferi o suprafață drive-in de 2.980 mp și va beneficia de o zonă verde de aprox. 6.142 mp și 335 locuri de parcare.

„Recepția cu autoritățile este o etapă majoră pentru Hornbach Cluj-Napoca și suntem încântați de deschidere, echipa Optim Project Management a lucrând neîncetat în ultimul an pentru a livra al doilea magazin DYI din portofoliul său. Ca întotdeauna, sunt foarte mândru de echipa noastră de management de proiect și aș dori să le mulțumesc tuturor pentru munca și dedicare lor de-a lungul întregului proiect”, a declarat David Evans, fondatorul și proprietarul Optim Project Management.

Optim Project Management a efectuat diligență tehnică pentru Hornbach înainte de achiziția terenului și în perioada de construcție a fost contractat pentru a furniza servicii de management de proiect, inclusiv managementul costurilor și contractelor, dirigenție de șantier și coordonare SSM.

Data de deschidere a magazinului Hornbach Cluj-Napoca este programată să aibă loc în vara lui 2021.

Dezvoltarea din Cluj-Napoca este al cincilea magazin DYI Hornbach

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *