Acoperis Decra – tigla metalica acoperita cu roca vulcanica pentru orice proiect

Compania Decra Pro Construct este UNIC IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR AUTORIZAT pentru România din anul 2020 al grupului RoofTG pentru produsele marca DECRA. Roof TG cu linia de producţie dezvoltată la nivel European, îşi reafirmă anagajamentul onorat (de a furniza beneficiarilor material premium pentru acoperisuri de cea mai buna calitate) începând cu anul 1977, prin instalarea în toată Europa a peste 56 de milioane de metri pătraţi de ţiglă metalică acoperită cu rocă vulcanică Decra, adică suficient pentru a acoperi, în medie 466.000 de case obişnuite!

Decra Pro Construct s-a orientat către colaborarea superioară cu grupul RoofTG – lider mondial în producţia şi exportarea de produse pentru acoperişuri in lume – al cărui unic importantor pentru Romania a şi devenit, RoofTG operând în cea mai mare fabrică de ţiglă metalică din lume, situată în Belgia

 

“Realizarea unei case este un vis, care, atunci când se împlineşte şi lucrarea ajunge la etapa acoperişului înseamnă că ea este aproape de final, căci acoperişul este elementul constructiv care încununează opera. Şi chiar dacă nu este vorba despre realizarea unei case noi, ci doar de renovarea acoperişului uzat al vechii şi frumoasei case actuale, alegerea unui bun acoperiş din oţel acoperit cu rocă vulcanică necesită găsirea unui bun distribuitor de astfel de importante elemente constructive. Iar noi suntem, de foarte mult timp, acel distribuitor onest şi devotat până la capătul fiecărui proiect, fiecărei opţiuni, fiecărui vis”, declară convingător Directorul Tehnic al companiei Decra Pro Construct, Ing. Marius Şuteu.

Acoperişul din tigla metalica acoperita cu rocă vulcanică – sistem robust şi estetic

Ţigla metalică acoperita cu rocă vulcanică-sistem inovator, este

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *