România are o campioană europeană la drift

În familia lui Alice Ene, campioană europeană de drift, se află o soră care la nici 10 ani este fascinată de tot ce ține de mașina de concurs. Sara e înnebunită de partea tehnică a bolidului, știe să schimbe cauciucurile și bujiile, iar înaintea antrenamentelor și a etapelor, împreună cu tatăl, îi prepară lui Alice mașina pentru cursă.

La doar 14 ani Alice Ene a reușit să cucerească lumea internațională a driftului, puștoaica devenind campioana europeană, în sportul pe care tatăl său îl practică de peste 20 de ani.

În opinia sa, „Când m-am apucat de drift nu m-am așteptat și nu m-am gândit că o să ajung atât de departe, într-un timp atât de scurt”, spune Alice Ene, campioană europeană de drift.

Însă, nu multă lume știe că Alice are o soră de 9 ani, la fel de pasionată de mașinile de curse ca și ea.

Puştoaica Sara nu e înnebunită să le conducă, în schimb se pricepe foarte bine la tot ce ține de partea tehnică. Merge împreună cu tatăl lor la aproape toate cursele și antrenamentele lui Alice și este cea care îi pregătește mașina înaintea etapelor în care sora cea mare concurează.

Din acest punct de vedere, „Îmi place foarte mult, tata m-a învățat prima dată, apoi mi-a mai arătat o dată și după am prins tot. Bunicii nu sunt de acord cu ce fac și îmi spun „dacă vrei să fii mereu atât de murdară pe mâini în loc să ai unghiile făcute,

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *