Wall Street a inchis marti in scadere, trasa in jos de titlurile din sectorul tehnologiei

Indicii bursieri de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de marti in scadere puternica, consemnand cea mai slaba evolutie dupa luna martie, trase in jos de titlurile companiilor din sectorul tehnologiei, intre motive fiind ingrijorarile legate de retragerea inainte de asteptari a masurilor guvernamentale de stimulare si a unor posibile majorari de taxe in lunile urmatoare, transmite CNBC.

Indicele Dow Jones a scazut cu 0,3%, S&P 500 cu 0,7%, iar Nasdaq cu aproape 2%,

Actiunile Apple, cea mai mare companie tranzactionata la bursa din SUA, au coborat cu peste 4%. Titlurile Alphabet, compania mama a Google, au pierdut peste 3%, Facebook 2,8%, iar cele ale Tesla 3%.

Nici actiunile producatorilor de cipuri nu au evitat evolutia negativa. Tilurile Nvidia, Intel si Advanced Micro Devices au coborat cu 4,5%, 1,4% si 1,5%.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Indicii bursieri au atins nivelurile minime ale zilei in urma comentariilor secretarului Trezoreriei SUA Janet Yellen, care a spus ca dobanzile ar putea creste intr-o anumita masura pentru a preveni supraincalzirea economiei.

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *