Cum castigi bani pariind pe viitor. Tehnologiile alternative te imbogatesc, daca ai rabdare

Crahul din martie 2020 a fost un bun motiv pentru multi investitorii institutionali sa bage bani in piata pentru ca, in multe cazuri, acesti bani s-au multiplicat pana la aceasta ora. Cu toate acestea si tu, ca investitor de retail poti face sume frumusele daca stii pe ce industrii sa pariezi.

Astfel ca, tehnologiile alternative precum sectorul masinilor electrice sau al hidrogenului pregatesc profituri frumoase pentru temerarii care doresc sa se avante pe piata de capital.

“Autovehiculele electrice sunt in continuare intr-o faza de interes accentuat al investitorilor si putem vorbi chiar de o tentatie speculativa in anumite segmente, mai ales ca vestile bune putand duce la aprecieri foarte rapide si pronuntate. Insa este foarte posibil ca piata sa aiba nevoie de o anumita “racorire” la un anumit moment dat”, a declarat pentru Ziare.com, consultantul in stragetii investitionale, Claudiu Cazacu.

Cu toate ca sectorul este promitator, valoarea actiunilor pare sa o fi luat-o inaintea realitatii cu mult, nu doar cu una, doua sau trei luni de zile. In acelasi timp, putem spune ca sectorul energiilor alternative si al hidrogenului este, de asemenea, foarte fierbinte pentru investitori, iar titluri precum celor ale Plug Power care s-au apreciat de peste 20 de ori in mai putin de un an reprezinta un salt dificil de sustinut pe termen scurt.

2021 vine cu discounturi de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

“Interesul pentru tehnologiile alternative face, insa, ca sectorul hidrogenului sa fie in atentia pietelor pe parcursului acestui an. Cu toate acestea, un investitor prudent ar avea nevoie de o perioada de observatie si ar dori sa vada o calmare fie si temporara a pietei, inainte de a lua o decizie”, mai spune Cazacu.

Analistul financiar afirma ca, desi sunt interesante pe termen lung aceste actiuni, in momentul de fata sunt destul de ridicate. Iar in sectorul electric, vorbim de o faza de speculatie care poate aduce miscari foarte interesante pe termen scurt, dar pentru cei care nu vor fi sufiecient de rapizi si de norocosi poate nu este o idee inteleapta sa se arunce la investit in curand.

“Ma astept la corectii pana in primavara pe pietele bursiere, si cred ca se vor manifesta destul de dinamic si in segmentul autovehiculelor electrice. Deci acest ritm sustinut de apreciere, este putin probabil sa fie sustinut mai mult de cateva saptamani”, a

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *