Autostrada Sebes-Turda s-a blocat la 90% din lucrare. Pro Infrastructura, acuzatii dure la adresa constructorului italian

Asociatia Pro Infrastructura sustine, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca lotul I al Autostrazii Sebes-Turda nu va fi dat in folosinta in viitorul apropiat, asta in contextul in care dupa sase ani de lucrari constructia este finalizata in proportie de 90%, deoarece constructorul italian Pizzarotti ar folosi toate chichitele contractuale posibile pentru a impinge termenul de finalizare cat mai departe in 2021.

“Vesti proaste de pe lotul I al Autostrazii Sebes-Turda (A10)! Desi stadiul lucrarii la aproape 6 ani de la semnarea contractului este de aproximativ 90%, mobilizarea constructorului italian Pizzarotti nu este nici pe departe suficienta pentru a putea deschide circulatia in luna decembrie a acestui an.

Se pare ca antreprenorul se foloseste de toate chichitele contractuale posibile pentru a impinge termenul de finalizare cat mai departe in 2021, in timp ce soferii stau zilnic blocati zeci de minute in trafic pe DN1 intre Sebes si Alba Iulia.

Ne exprimam speranta ca antreprenorii cu asemenea abordari rusinoase pentru blazonul oricarui constructor serios sa fie penalizati corespunzator de catre autoritati si sa nu ii mai vedem prea curand pe santierele din Romania”, scriu cei de la Pro Infrastructura.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *