VIDEO Metallica anunta primul concert care va fi transmis in cinematografele drive-in din America de Nord

Metallica va urca pe scena, intr-o locatie secreta, pentru primul show din 2020 care va fi transmis in cinematografele drive-in din America de Nord pe 29 august.

“Va oferim experienta unui concert live in cinematografele drive-in pe 29 august cu un concert filmat pentru marele ecran, prezentat de @encoredrivein”, a anuntat Lars Ulrich pe Twitter.

We’re bringing the Metallica live experience to a drive-in theater near you on August 29 with a concert filmed for the big screen, presented by @encoredrivein! Tix go on sale Friday, 8/14 with a Fifth Member presale on Wednesday, 8/12. Visit https://t.co/USlKNdaEll for more info. pic.twitter.com/AiD8sPe4IS

– Metallica (@Metallica) August 10, 2020

Ca multe trupe, membrii formatiei heavy metal – Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett si Robert Trujillo – au fost nevoiti sa reprogrameze si sa amane show-uri in contextul pandemiei de coronavirus.

Acum, ei au anuntat primul concert in aproape un an care va fi proiectat pe 29 august in cadrul seriei “Encore’s Drive-In Nights”.

Concertul va fi filmat “intr-un spatiu in apropiere de sediul din California de Nord al formatiei” si va fi “editat si mixat de echipa de productie multipremiata a trupei la cele mai inalte standarde”, conform unui comunicat de presa.

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *