Reactia Carrefour Romania, dupa incidentul cu tanara de etnie roma agresata de paznici: “Am descoperit cu dezamagire ca tanara a fost autoarea unei sustrageri de bunuri”

O tanara de 18 ani de etnie roma sustine ca a fost agresata fizic de catre agentii de paza ai unui magazin Carrefour din Brasov. Adolescenta a adus in apararea sa un certificat medico-legal. In replica, reprezentantii companiei Carrefour afirma ca tanara ar fi furat produse din centrul comercial.

Cazul de la Brasov a fost prezentat public pe pagina de Facebook “Femeile se implica” si a starnit emotie puternica la nivelul Romaniei. Potrivit versiunii tinerei agresate, ar fi fost abuzata gratuit, in conditiile in care cumparase din alt magazin bunurile pe care a fost acuzata ca le-a furat.

Oficialii Carrefour afirma, in replica, intr-un comunicat de presa, ca tanara tocmai fusese recrutata pentru a lucra in magazinul respectiv si ca ar fi fost surprinsa furand.

“Carrefour Romania depune toate eforturile pentru a se asigura ca aceste principii esentiale sunt respectate in activitatea organizatiei. Totodata, prin toate initiativele pe care le derulam si parteneriatele cu diferite ONG-uri si institutii publice, sustinem programe de incluziune sociala si oferim suport alimentar persoanelor provenite din medii sociale defavorizate.

Zi de zi ne punem toata increderea in fiecare membru al echipei noastre, indiferent de functia pe care o are, de statut, de nationalitate sau etnie, varsta, gen sau interese si pretuim integritatea mai presus de orice.

Aceeasi deschidere am demonstrat-o si fata de tanara in cauza care, cu putin timp inainte de momentul incidentului, fusese recrutata de una dintre firmele partenere Carrefour, urmand sa inceapa activitatea chiar in relatie cu magazinul Carrefour Brasov la care s-a petrecut evenimentul.

Insa, in urma investigatiei realizate ca urmare a acestui incident, am descoperit cu dezamagire ca tanara a fost autoarea unei sustrageri de bunuri din cele doua magazine Carrefour din Brasov”, a transmis Carrefour, intr-un comunicat citat de Adevarul.

Carrefour a mai transmis ca respinge categoric orice forma de violenta sau agresiune si promoveaza dialogul si cooperarea, depunand toate eforturile si diligentele si alocand resursele necesare in acest sens.

Tanara de 18 ani, batuta de agentii de paza

Incidentul s-a petrecut pe data de 1 decembrie, intr-un hipermarket din orasul Brasov. Victima este eleva la un liceu vocational din Brasov, care a fost acuzata de furt si a fost agresata fizic de catre personalul de securitate al hipermarketului.

“In ziua de 1 decembrie tanara a facut cateva cumparaturi in hipermarketul Carrefour din noul mall AFI unde a platit produsele cu cardul personal, dar a neglijat sa pastreze chitanta. Din

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *