Vouchere de vacanţă prin BenefitBooking.ro

Pentru toate cele 13.500 de unităţi de cazare listate, BenefitBooking.ro este prima platformă de rezervări turistice care acceptă plata cu orice card de vouchere de vacanţă, în premieră, turiştii pot cumpăra vacanţe în România inclusiv la hotelurile şi pensiunile care nu acceptă plata cu vouchere de vacanţă în mod direct, la locaţie.

BenefitBooking.ro este cel mai nou produs al BenefitOnline.ro, este o  platforma digitală şi poate fi accesată de toţi beneficiarii de carduri de vouchere de vacanţă, de la toţi emitenţii din România. De altfel, pentru a avea acces în platforma de rezervări turistice, utilizatorii nu trebuie să primească neapărat beneficii flexibile prin BenefitOnline, platforma BenefitBooking.ro fiind un produs de sine stătător, potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES.

„Într-o perioadă dificilă pentru turism şi când întreaga industrie ospitalieră se străduieşte să găsească resurse pentru a atenua pierderile cauzate de blocajul din ultimele luni, venim în sprijinul tuturor utilizatorilor de carduri de vouchere de vacanţă şi lansăm, în premieră, o platformă de turism integrată cu Booking.com, la care pot fi făcute plăţi direct cu cardurile de vouchere de vacanţă, indiferent dacă hotelul sau pensiunea rezervate le acceptă sau nu în mod direct. Practic, beneficiarii de carduri de vouchere de vacanţă plătesc cu acestea direct în platformă vacanţele rezervate, iar BenefitBooking.ro, prin agenţia proprie de turism, achită, mai departe, unităţilor hoteliere, generându-le, astfel, venituri suplimentare”, a explicat Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

În prezent, turiştii care cumpără vacanţe prin intermediul BenefitBooking.ro au acces la peste 13.500 de unităţi de cazare în România listate

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *