Team Building la munte: 5 idei de activități

Activitățile de team building sunt foarte apreciate de angajați deoarece le oferă un moment de respiro după munca obositoare de la birou. Este un bun prilej pentru a intra în contact cu colegii, pe alte teme decât cele de la muncă. Se pot crea relații de prietenie, iar colaborarea în proiectele comune va fi mult mai bună. 

Activitățile pe care le vei alege sunt importante deoarece trebuie să fie atât distractive cât și provocatoare. În plus, trebuie să ofere și efectul secundar pe care vi-l doriți cu toții, respectiv construirea și întărirea abilităților de lucru în echipă, care vor duce în final la creșterea productivității la birou. 

Poți citi în continuare 5 idei de activități de team building pe care le poți organiza la munte. Scopul lor este îmbunătățirea abilităților de comunicare și rezolvarea problemelor. Deoarece sunt foarte distractive și relaxante, împreună cu aerul curat de la munte și focul de tabără, vor avea ca rezultat niște colegi care funcționează foarte bine împreună, care sunt productivi și de încredere.

Poți pregăti din timp totull și nu mai rămâne decât să le transmiți participanților să își ia haine groase la ei și să aibă montate pe mașini anvelope iarna

Camping

Petrecerea unei nopți sub cerul liber cu colegii de la birou poate să nu fie activitatea preferată a multora. Însă veți vedea cu toții care sunt avantajele după ce ați lucrat împreună pentru a monta cortul, după ce ați reușit să aprindeți focul și să gătiți ceva

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *