Vizita lui Elon Musk în Marea Britanie a aprins zvonurile conform cărora acesta are în vedere construirea unei fabrici Tesla în UK

O scurtă vizită a șefului Tesla, Elon Musk, la Luton a aprins zvonurile conform cărora el are în vedere construirea unei fabrici Tesla în Marea Britanie.

Mogulul a zburat în Aeroportul Luton cu un avion privat weekendul trecut și a rămas două zile, spun rapoartele.

Daily Telegraph relatează că vizita coincide cu o vânătoare de către oficialii din Marea Britanie pentru locația „unei uzine noi”.

Secretul în jurul ofertelor a dus la speculații, că domnul Musk ar putea fi implicat.

Telegraph a raportat că autorităților regionale – inclusiv cele din Teesside și West Midlands – li s-au acordat 48 de ore neobișnuit de scurte pentru a pregăti ofertele pentru un sit de 250 de hectare, fără să li se spună pentru ce companie a fost licitat.

Procesul a fost condus de Oficiul pentru Investiții, un nou birou guvernamental care este conceput pentru a ajuta la fluidizarea discuțiilor dintre sectorul public și investitorii străini privați, după Brexit.

Software-ul de urmărire a zborului a arătat că un avion privat Gulfstream, raportat că aparține domnului Musk, a aterizat pe aeroportul Luton din California.

Avionul s-a mutat apoi în Germania, unde domnul Musk a efectuat o vizită luni la locul marii „gigafabricii” Tesla, care a fost afectată de întârzieri.

Cu toate acestea, nici guvernul, nici Tesla nu au confirmat speculațiile despre scurta oprire a domnului Musk în Marea Britanie.

De asemenea, nu este prima dată când domnul Musk aterizează la Luton pentru o scurtă vizită, alimentând astfel de zvonuri – se spune

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *