Site icon FIN

Sablast – instalatii de sablare profesionale

 

Fenomenul preluat de la natura si adaptat tehnologic pentru curatarea suprafetelor de metal, sticla, piatra si alte materiale solide poarta numele de sablare. Nisipul este cel mai folosit agent de sablare a suprafetelor, efectul de sablare fiind obtinut prin propulsarea acestuia cu ajutorul aerului comprimat pe suprafata care necesita sablare.

Pentru ca tehnologia de sablare profesionala este foarte evoluata, existand si alte tehnici si materiale de sablare cum ar fi sablarea cu alice metalice, cu electrocorindon sau alte materiale abrazive granulare propulsate printr-o tehnica de centrifugare mecanica, este foarte important ca alegerea instalatiei de sablare pentru domeniul dumneavoastra de activitate sa fie facuta tinand cont atat de specificul activitatii cat si de costurile de exploatare a unei instalatii de sablare.

Sfatul nostru este sa apelati intotdeauna la o firma specializata in instalatii de sablare pentru a alege instalatia de sablare potrivita pentru afacerea dumneavoastra.

Una din firmele care ofera consultanta gratuita si este importator direct de instalatii de sablare profesionale este Sablast SRL. Experienta de peste 24 de ani in domeniu isi va spune cuvantul si cu siguranta va pot ajuta in alegerea instalatiei potrivite.

Tipuri de instalatii de sablare profesionale comercializate de Sablast SRL: Instalatii de sablare cu presiune

Pentru ca nu fac rabat de la calitate, toate instalatiile de sablare profesionale comercializate de acestia sunt de provenienta germana si sunt echipate cu tehnologie de ultima generatie cum ar fi:

Comanda la distanta Sisteme de siguranta pe doua cai Separator de umiditate CAF peformant, care previne patrunderea umezelii sau a

Articol complet pe Financiarul.ro - Tehnologie