Site icon FIN

Prin ce se diferă Vemate de alte proiecte Crypto?

Vemate este un proiect crypto cu sediul în Marea Britanie, construit de români, complet transparent și cu o echipă de dezvoltatori, consilieri crypto, cât și profesioniști în rețelele sociale.

Din punct de vedere al problemelor din piaţa Crypto, tranzacționarea crypto a devenit relativ ușoară în urma dezvoltării platformelor precum Binance și TradingView, dar cum rămâne cu piața NFT-urilor?

În momentul de față este foarte greu să culegi informații și să tranzacționezi NFT-uri în avantajul tău. Mulți utilizatori stau departe de această piață tocmai din cauza acestui sistem greu de înțeles și de pătruns.

Însă, proiectul Vemate  va rezolva această barieră între utilizatori și piața NFT.

Concret,  în faza a doua a proiectului, se va construi o platformă Opensea-Coinmarketcap-TradingView care va ușura semnificativ viața utilizatorilor.

Aceștia vor putea tranzacționa NFT-uri fracționare, vor avea acces la o platforma ghidată de genul Binance și vor putea face analiză tehnică ca pe TradingView.

Astfel, Vemate este un proiect cu sediul în Marea Britanie, construit de Români. Proiectul lor este complet transparent și au o echipa de dezvoltatori, consilieri crypto cât și profesioniști în rețelele sociale.

Munca lor de până acum este remarcabilă! Fondatorul este un antreprenor renumit care și-a făcut reperul în Londra, cu companiile sale de marketing și dezvoltare tehnologică.

În contextul de activitate, echipa Vemate a schimbat jocul! În faza 1 a proiectului au lansat primul produs din fondurile lor proprii, înainte de a organiza orice strângere de fonduri. Aplicația Vemate este destinată analizei colectibilelor Veve și este disponibilă în

Articol complet pe Financiarul.ro - Tehnologie