Munca de acasa: 51% dintre angajati se uita la filme porno de pe dispozitivele pe care si lucreaza

Pe masura ce practicile de distantare sociala devin tot mai comune, iar angajatii se adapteaza la noile lor medii profesionale, chiar si din propriile sufragerii, exista posibilitatea ca viata privata si cea profesionala sa devina una si aceeasi.

De fapt, jumatate (51%) dintre cei care lucreaza de acasa si care au inceput sa urmareasca mai mult continut pentru adulti recunosc ca au facut acest lucru pe aceleasi dispozitive pe care le folosesc in scopuri legate de munca.

Aceasta este doar una dintre concluziile cheie din noul raport Cum a schimbat COVID-19 modul de lucru al oamenilor.

“Noua normalitate” cu care se confrunta acum angajatii incepe sa aiba un impact considerabil asupra echilibrului dinte viata privata si cea profesionala.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Aproape o treime (31%) dintre angajati au declarat ca isi petrec mai mult timp lucrand decat o faceau inainte. Cu toate acestea, 46% au declarat ca acorda mai mult timp activitatilor personale.

Este posibil ca aceasta schimbare sa fi avut loc deoarece angajatii nu mai trebuie sa faca naveta sau sa calatoreasca la fel de mult cum o faceau inainte de pandemie.

De asemenea, raportul a relevat ca a devenit mai greu pentru angajati sa separe activitatea profesionala de cea personala, mai ales cand vine vorba de IT.

O concluzie ingrijoratoare pentru companii este aceea ca 51% dintre angajati recunosc ca au inceput sa urmareasca mai mult continut pentru adulti de cand lucreaza de acasa si spun ca au facut acest lucru chiar de pe dispozitivele pe care le folosesc pentru munca.

Aproape unul din cinci (18%) angajati fac asta chiar si pe dispozitivele care le sunt oferite de angajatorii lor, 33% admitand ca urmaresc continut pentru adulti pe dispozitivele personale, pe care le folosesc si in scopuri profesionale.

In plus, 55% dintre angajati spun ca citesc mai multe stiri decat o faceau inainte de a incepe sa lucreze de acasa. Desi acest lucru este de inteles, deoarece oamenii doresc sa fie la curent cu ultimele noutati legate de pandemie, 60% din aceasta activitate se face de pe dispozitive care sunt folosite pentru munca. Acest lucru poate conduce la infectii cu malware, daca angajatii nu acorda atentie resurselor si site-urilor web pe care le viziteaza.

Angajatii isi formeaza, de asemenea, un obicei din a-si folosi serviciile personale in scop de lucru –

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *