In cautarea celui mai bun aspirator robot

Nu exista nicio indoiala ca a avea un aspirator robot, face ca intretinerea locuintei sa fie o sarcina mult mai usoara. Cu preturi, modele si calitati diferite, exista multi oameni care cauta sa evite munca greoaie de a aspira mai mult sau mai putin frecvent. Si aceste tipuri de dispozitive functioneaza. Si chiar foarte bine. Desigur, nu in toate cazurile. Exista si multi roboti de calitate slaba. Dar si cazuri cand lucrurile se schimba.

Un aspirator robot este un aspirator care functioneaza fara a fi nevoie ca dvs. sa il manipulati. Folosind senzori de proximitate, distanta si cadere, permite sa detecteze obstacole precum mobilierul sau chiar scarile si sa colecteze tot praful sau murdaria in timp ce se deplaseaza. Ca parte a autonomiei sale, cu exceptia a foarte putine modele, zilele si orele in care doriti sa faca curatarea pot fi programate. Adica, aspiratorul robot functioneaza singur, aspira si apoi, atunci cand detecteaza ca bateria s-a descarcat, se intoarce la baza sa pentru a se reincarca. Chiar, in functie de model, mop si scrub. Cand ajungeti acasa casa este complet curata. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti, din cand in cand, este sa curatati recipientul de praf, sa-i curatati rolele, sa schimbati mopul sau filtrul.

Autonomia este un aspect este extrem de important deoarece, in functie de numarul de metri patrati care trebuie curatati, veti avea nevoie de mai multa sau mai putina autonomie. In majoritatea modelelor, durata incarcarii este de 120 pana la 130 de minute, cu care curata de obicei mai multe camere in functie de dimensiunea lor (in jur de 100 m2).

Inaltimea robotului si distanta care separa mobilierul de podea

Cu cat robotul este mai subtire, cu atat se va adapta mai bine la aspirarea sub paturi, fotolii sau orice alta piesa de mobilier. Au de obicei 7 pana la 9 cm inaltime, adica o diferenta de 2 cm, care oricat de mica ar parea, va face diferenta intre curatarea sub o piesa de mobilier sau nu. Un alt aspect important este diametrul. Daca distanta dintre mobilier este mai mare decat diametrul, acesta va face robotul sa circule sau, dimpotriva, il va detecta ca un obstacol si poate sa nu aspire zona respectiva.

Trebuie sa aveti in vedere si tipurile de podele pe care vreti sa le curete. Un aspirator robot de interior, in functie de tipul de podea, poate fi folosit si in

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *