Fanii LG Electronics se plâng de sfârșitul epocii, deoarece firma iese din afacerea cu smartphone-uri

Fanii smartphone-urilor LG Electronics s-au plâns de pierderea dispozitivelor bazate pe Android mai accesibile după ce compania de tehnologie sud-coreeană a declarat luni că va renunța la afacere, unii lăudând LG pentru inovația pe care a adus-o industriei.
Utilizatorii de smartphone-uri LG din Coreea de Sud și Statele Unite au postat tribute nostalgice pe rețelele de socializare după ce firma a anunțat ieșirea, citând o scădere prelungită a vânzărilor. LG deține încă o cotă de aproximativ 10% din piața smartphone-urilor din SUA, potrivit cercetătorului Counterpoint, deși felia sa de plăcintă globală este de doar 2%.

„Vă rugăm să eliberați telefonul Rollable înainte de a muri”, a spus un utilizator pe un forum puternic de 300.000 de membri de pe Naver, cel mai mare portal de căutare online din Coreea de Sud, referindu-se la cel mai recent concept de afișare extensibil LG de aici, pe care compania l-a etalat la târgul CES din ianuarie.

Fanii au remarcat cu drag unele dintre modelele mai unice ale companiei, cum ar fi un ecran dublu în formă de T, precum și caracteristici, inclusiv o atingere dublă pentru a porni și a opri un ecran.

„LG are unele dintre cele mai bune hardware audio ale oricărui telefon”, a declarat pentru Reuters Kim Dong-woon, care a folosit șase smartphone-uri LG. „Este păcat că LG se retrage”.

Influencerii recenzori tehnologici americani au transmis și ei păreri de rău. „LG nu a fost niciodată perfect, dar într-o lume a plăcilor plictisitoare au livrat unele dintre cele

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *