Facebook are o noua aplicatie matrimoniala. Cum vor functiona intalnirile video

Facebook testeaza o noua aplicatie matrimoniala, care functioneaza in afara retelei sale sociale si pune accentul pe video.

NPE Team, divizia Facebook care face experimente de social media, pentru a vedea ce alte instrumente trezesc interesul utilizatorilor, a inceput sa testeze o aplicatie de dating, numita Spark, in care oamenii se intalnesc pe video.

Cu aplicatia de dating pentru “oameni buni”, cum o promoveaza Facebook, utilizatorii participa la intalniri video care dureaza 4 minute. La acest moment, nu pare sa existe o limita de intalniri la care o persoana poate participa.

Cand doua persoane vor sa se cunoasca mai bine, se trece la nivelul doi – o intalnire video de 10 minute.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Dupa a doua intalnire, aplicatia le va sugera celor doi sa ia legatura printr-o aplicatie de chat, precum Instagram Direct sau iMessage.

Contul de Facebook va fi un criteriu obligatoriu

In cadrul procesului de inregistrare, utilizatorii trebuie sa spuna de ce se considera oameni buni. Mai mult, Facebook spune ca raspunsurile acestora sunt verificate de o echipa de angajati, inainte ca un utilizator sa fie acceptat.

De asemenea, contul de Facebook va fi un criteriu obligatoriu pentru utilizarea Spark.

Compania americana promite ca Spark va fi o aplicatie gratuita, lipsita de swipe-uri (pentru refuzuri), de profiluri personale publice si ca nu va exista nicio functie de comunicare directa, care sa agaseze utilizatorii.

Daca experimentul Facebook se va transforma intr-un produs final, Spark va fi al doilea serviciu matrimonial al companiei, dupa Facebook Dating, lansat in 2019.

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *