Eveniment Apple: Cea mai recentă gamă de produse AirTag, iPad și iMac

Apple și-a prezentat cea mai recentă gamă de produse în primul său mare eveniment din 2021.

Firma crește numărul de produse care vor conține propriul cip M1 dezvoltat intern, deoarece sectorul se luptă cu o penurie globală de semiconductori.

În cele din urmă, a dezvăluit mult așteptatul dispozitiv de urmărire, AirTag, care va fi lansat la sfârșitul lunii aprilie.

Și a anunțat prima actualizare semnificativă a iconicului computer desktop iMac din ultimii ani.

De asemenea, a prezentat un nou iPad Pro, complet cu cip M1 și conectivitate 5G.

Ceea ce nu a fost discutat, dar a fost împărtășit ulterior de Apple, a fost lansarea celei mai recente versiuni a sistemului său de operare, iOS 14.5, care va include o actualizare controversată care limitează ceea ce pot vedea proprietarii de aplicații despre activitatea utilizatorilor în afara propriilor aplicații fără permisiune.
Este un model de afaceri popular pentru serviciile de internet „gratuite”, inclusiv Facebook, care folosesc datele pe care le adună pe obiceiurile online ale membrilor lor pentru a viza publicitatea.

AirTags au fost foarte așteptate de fanii Apple. Sunt discuri rotunde mici care pot fi atașate la orice și transmit un semnal Bluetooth către un gadget de acasă – un iPad sau iPhone – pentru a alerta utilizatorul despre locația lor.

Tracker-ul original Tile, un produs rival, a fost lansat în urma unei campanii de succes în 2014.

AirTags va costa 29 GBP (29 USD în SUA) și urmează să fie lansat pe 30 aprilie, a declarat Carolyn

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *