Cum să folosim bateria telefonului mobil pentru ca aceasta să țină mai mult?

Printre sfaturile de urmat, unul dintre cele mai recomandate este să reîncărcați telefonul mobil de mai multe ori pe zi, în loc să încărcați o singură dată complet la sfârșitul zilei (așa cum mulți dintre noi continuăm să facem).

Este foarte probabil să vă fi dat seama că bateria telefoanelor noastre mobile nu este pentru totdeauna. Și, la fel cum facem cu smartphone-ul nostru, este esențial să o tratăm cu grijă. Pe lângă evitarea urmării unor sfaturi foarte răspândite în zilele noastre, dar care, cu toate acestea, sunt extrem de puțin folositoare.

Telefoane oferte eMAG

Statisticile arată că unul dintre criteriile care prevalează în opinia multor utilizatori atunci când cumpără un telefon mobil este tocmai autonomia acestuia. Este adevărat că, în ziua de astăzi, a devenit călcâiul lui Ahile, deoarece majoritatea producătorilor lucrează constant pentru a găsi o formulă magică care să vă permită îmbunătățirea acesteia. Deci, în majoritatea cazurilor, cel mai probabil vom ajunge să avem nevoie de o baterie externă.

Bateriile litiu-ion își au limitele lor și, în prezent, nicio altă tehnologie care nu este de acest tip pare să nu le poată înlocui în viitorul imediat. Deși este adevărat că autonomia bateriilor smartphone-urilor s-a dublat din 2010, acestea continuă să-și piardă treptat capacitatea în timp. În plus, nu le putem înlocui noi înșine așa cum puteam face cu versiunile mai vechi.

Din fericire, există mai multe metode utile care ne vor permite să prelungim durata de viață a bateriilor telefoanelor noastre. Vă oferim câteva sfaturi

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *