Ce știm despre noul Samsung Galaxy S22

Gama smartphone-uri Galaxy S de la Samsung este, fără îndoială, extrem de populara și, în același timp, probabil cel mai apropiat rival al omniprezentului iPhone de la Apple. Seria Samsung Galaxy S22 este următorul set de telefoane care urmează să sosească în mâinile consumatorilor pasionați.

În contextul în care vânzările modelelor emblematice din seria S sunt în scădere lentă, lumea are foarte multe așteptări de la linia S22, iar Samsung ar trebui să facă totul pentru a dovedi că încă produce cele mai bune telefoane Android.

Iată ce știm până acum despre ceea ce pregătește gigantul coreean pentru generația S22.

Când este data de lansare a Samsung Galaxy S22?

Nu există o dată confirmată pentru lansarea următoarei generații de dispozitive Galaxy S, dar este probabilă luna ianuarie sau februarie 2022. Astfel, ar trece un an de la introducerea liniei Galaxy S21, ceea ce reprezintă intervalul normal între actualizări.

WinFuture raportează că, așa cum a prezis cândva site-ul coreean The Elec, Samsung a început producția în masă a seriei S22 chiar la sfârșitul lunii octombrie 2021, vizând o lansare a telefoanelor în luna ianuarie. Ice Universe a sugerat că aceasta ar putea avea loc în ultima săptămână din ianuarie.

Alte informații indică totuși luna februarie, pentru a lăsa un decalaj după lansarea Galaxy S21 FE la CES în ianuarie. Jon Prosser spune că S22 va fi dezvăluit pe 8 februarie – prezicând chiar și o oră, 10am EST – cu precomenzi în aceeași zi și o lansare completă pe 18

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *