Care este importanta serviciului de administrare si optimizare site pentru afacerea ta?

Daca ne luam putin ragaz sa privim in retrospectiva ultimul an, ne-am da seama ca majoritatea afacerilor care au reusit sa supravietuiasca au fost cele care au avut o prezenta online bine conturata.

Trendul de realizare magazin online este sustinut si de datele oficiale de la GpeC si ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online): in 2020, sectorul de e-commerce din Romania a crescut cu 30% fata de anul 2019.

Pentru anul 2021, previziunile arata ca sectorul e-commerce va creste cu cel putin 30% fata de anul 2020. Concret, ce inseamna asta? Daca pana acum ai stat pe ganduri in ceea ce priveste digitalizarea afacerii tale, o prioritate pentru tine ar trebui sa fie realizarea unui magazin online.

Primul pas in prezenta ta in mediul digital: realizarea magazinului online

Prezenta pe Internet nu este suficienta. Mai ales intr-o lume sufocata, in care brandurile mari duc batalii grele pentru atentia noastra. Pe langa prezenta, trebuie sa te faci vizibil si remarcat. Cum faci sa fii vazut? Si odata ce esti vazut, cum convingi oamenii sa cumpere de la tine si nu de la concurenta?

Daca iti doresti un website care sa-ti aduca rezultate, apeleaza la specialisti in web development. Acestia te pot ghida si ajuta in crearea unui magazin online care sa genereze vanzari.

Un astfel de specialist este Adi Coscai – freelance web developer din Bucuresti care, mai presus de orice, pune oamenii din spatele brandurilor. Printre serviciile oferite de Adi, se numara: creare magazin online, administrare si optimizare site. Toate acestea urmand scopul tau suprem: de a converti.

Alegerea si realizarea unui magazin online trebuie facuta cu multa atentie. Este important ca magazinul sa te reprezinte, deoarece el va fi cartea de vizita a afacerii tale. Asadar, cand te apuci de realizarea unui magazin online, tine cont de brandul tau, de audienta ta si de nevoile clientilor tai.

Cum te asiguri ca esti remarcat?
Un magazin online contine diferite elemente: imagini, bannere, descrieri de produs sau plugin-uri care il ajuta sa functioneze. Si toate aceste elemente au nevoie de actualizari constante. In caz contrar, ele ingreuneaza viteza de incarcare a magazinului tai. Apropo, stiai ca motivul principal pentru care clientii pleaca dintr-un magazin online este performanta si prezentarea acestuia?

O persoana specializata in mentenanta si administrare site se asigura ca magazinul tau online functioneaza dupa cele mai inalte standarde, cum ar fi:

instalarea si actualizarea modulelor pe site-ul tau update

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *