Acestea sunt cele mai bune modele de Apple laptop pe care le puteți cumpăra în 2021

Procesorul Apple M1 din MacBook Air și MacBook Pro 13 este cea mai mare actualizare a acestei game din ultimii ani, devenind astfel cele mai bune modele de laptop Apple din 2021. Acest sistem pe chip (SoC) are un procesor cu opt nuclee și un procesor de șapte sau GPU cu opt nuclee, în funcție de model. Acest lucru îmbunătățește dramatic puterea și performanța acestor modele de Apple laptop și oferă bateriilor o putere enormă. Fiecare model are propriile sale avantaje și dezavantaje.

MacBook Air este o opțiune excelentă

MacBook Air de la Apple a fost întotdeauna laptopul preferat când vine vorba despre un model portabil și ușoar. Asta însemna că trebuia să sacrificați performanța pentru portabilitate, dar cipul M1 a schimbat toate acestea într-un mod imens. MacBook Air M1 are performanțe similare cu MacBook Pro 13 (echipat și cu M1). În HandBrake, se afla la 12 secunde în spatele Pro, oferind în același timp un scor foarte rapid. A terminat ușor în spatele Pro în benchmark-ul Cinebench R23, dar l-a învins în testul Geekbench 5. De fapt, scorul single-core al acestui model de Apple laptop a fost al doilea cel mai mare rezultat Geekbench 5 pe care l-am văzut vreodată, în spatele doar a lui Mac Mini M1 și iMac de 24 de inci.

Ce este și mai remarcabil este că acest laptop Apple face toate acestea fără un ventilator. Cipul M1 este atât de eficient din punct de vedere energetic încât Apple a reușit să răcească

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *