Se retrage de la comercializare, Crema de păstrav condimentată marca “Hanul Boieresc”, 150 g, cu data de expirare 10.12.2021

În România, Autoritatea pentru Siguranţa Alimentelor anunţă că un produs în care a fost depistată o bacterie periculoasă a fost retras de urgenţă de la vânzare. Ce trebuie să ştie toate persoanele care l-au cumpărat?

S-a dat astfel, alerta în magazinele PENNY, iar ANSVSA anunţă, pe site-ul său, că un produs a fost retras de urgenţă de pe rafturi.

Produs retras din lanţul de magazine PENNY! Conţine o bacterie periculoasă

Este vorba despre Crema de păstrav condimentată marca “Hanul Boieresc”, 150 g, cu data de expirare 10.12.2021, potrivit ANSVSA (Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor).

În acest produs a fost găsită o bacterie extrem de periculoasă, Listeria monocytogenes, cea care provoacă boala numită listerioză.

Astfel, „Vă informăm că producătorul DORIPESCO SRL a inițiat retragerea de la comercializare a produsului menționat mai sus, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

Pentru protejarea sănătății consumatorilor, REWE România retrage de la comercializare, recheamă produsul Hanul Boieresc Cremă de păstrav condimentată 150g, lot 10112021, data de expirare 10.12.2021 și recomandă persoanelor care au achizitionat produsul din lotul menționat mai sus să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în orice magazin PENNY.

Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată în comunicatul ANSVSA, publicat pe site-ul instituţiei miercuri, 24 noiembrie.

La ce simptome trebuie să fie atenţi cei care au consumat crema de păstrăv?

Produsul a ajuns în zeci de magazine din reţeaua PENNY, lista completă fiind publicată în comunicatul de pe

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *