Johnson & Johnson România direcţionează 650.000 de lei

Compania Johnson & Johnson România sprijină cu 650.000 de lei, prin intermediul Crucii Roşii Române, Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) şi un program logistic adresat pacienţilor cronici, a anunţat miercuri compania.

Astfel, direcţionează 300.000 de lei fondului de urgenţă al Crucii Roşii Române pentru achiziţia de echipament individual de protecţie şi echipament necesar unităţilor de terapie intensivă. Crucea Roşie Română va coordona cu autorităţile statutului în vederea distribuirii acestor echipamente.

Johnson & Johnson România răspunde solicitării primite din partea FABC prin oferirea unui sprijin financiar de 50.000 de lei pentru protejarea pacienţilor diagnosticaţi cu cancer, care, în această perioadă, fac parte din categoria persoanelor vulnerabile cele mai expuse la COVID-19.

„Dincolo de ameninţarea pe care noul coronavirus o reprezintă pentru viaţa lor, pacienţii oncologici sunt la risc în eventualitatea întreruperii tratamentului. Pentru majoritatea acestor pacienţi, în principal cu vârste peste 60 de ani, este critică deplasarea în siguranţă la spital în vederea administrării medicaţiei şi un prim pas în acest sens este echipamentul individual de protecţie care va fi achiziţionat de asociaţia de pacienţi”, menţionează sursa citată.

Nu în ultimul rând, demersurile Johnson & Johnson România se află într-o etapă avansată pentru dezvoltarea unui program logistic, susţinut printr-o investiţie totală de 300.000 de lei, al cărei obiectiv este asigurarea transportului pacienţilor la spitale pentru administrarea medicaţiei, în cazurile în care acest lucru este necesar. Totodată, mijloace alternative pentru administrarea medicamentelor injectabile vor fi puse la dispoziţia pacienţilor care au nevoie de acest lucru.

Iar pentru gestionarea pandemiei COVID-19, Johnson &

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *