Cum poți folosi vitamina C în rutina ta de îngrijire a pielii

În ultimul timp, îngrijirea tenului reprezintă una dintre cele mai importante subiecte, ultimii ani surprinzându-ne cu trucuri și nenumărate produse de îngrijire, de la serumuri până la uleiuri. În același timp, produsele cu vitamina C au devenit foarte populare, fiind foarte eficiente pentru îngrijirea tenului, conținând antioxidanți foarte importanți în lupta cu procesul de îmbătrânire.

Cu toate că poate face adevărate minuni pentru fața ta, utilizate neglijent și nepotrivit pot provoca iritații și arsuri serioase și, din acest motiv, ți-am pregătit un ghid complet despre folosirea produselor cu vitamina C.

De ce ne este folositoare vitamina C?

Vitamina C repară țesuturile afectate și stimulează sistemul imunitar. Reprezintă un antioxidant important pentru o viață sănătoasă și, de asemenea, pentru o piele superbă. Nenumărate studii au arătat că acidul L-ascorbic nu doar că ajută la producerea de colagen, nutrientul ce răspunde pentru elasticitatea pielii noastre, dar și ajută pielea să lupte contra razelor UV.

Ce cantitate trebuie să utilizezi?

Caută să utilizezi un serum cu 10% acid L-ascorbic. Această formulă ar trebui să se absoarbă foarte repede în piele. Aplică câteva picături mici și, dacă cumva îți apar puncte negre, redu cantitatea, deoarece îți afectează pielea mult prea rău.

Cât de frecvent ar trebui să aplici vitamina C?

Mai mulți specialiști consideră că ar trebui să aplici vitamina C în fiecare zi după împlinirea vârstei de 25 de ani. Este un ingredient indispensabil oricărei persoane care ar vrea o rutină de îngrijire anti-îmbătrânire. Astfel, este indicat să aplici câteva picături în fiecare

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *