Victor Ponta, reacție dură în urma investigației privind afacerea măștilor de protecție: „Sunt scoși în față câțiva milionari autohtoni cu conturi grase în bănci, vile, bolizi de lux și yacht uri”

Fostul premier Victor Ponta a reacționat dur la investigația publicată de către site-ul evz.ro, cu titlul „Dosarul „Masca”. Dormiți liniștiți! Mafia din Sănătate lucrează pentru voi” și susține că actualii guvernanți au o atitudine asemănătoare cu cel din urmă cu 10 ani. Amintim faptul că în acel moment la putere se afla PDL, iar România trecea printr-o criză economică de mare anvergură.

Victor Ponta susține că „2020 se transformă, din păcate, în 2010! Pentru că PNL este deja PDL”. Afirmația survine ca reacție la investigația publicată de EVZ cu titlul ” Dosarul „Masca”. Dormiți liniștiți! Mafia din Sănătate lucrează pentru voi” în care se regăsesc mărturisiri despre tunul de 12 milioane de euro dat de o firmă a unei bucătărese din Giurgiu.

Fostul premier mai susține că firmele sunt degradate sistematic de acest guvern, care nu are nici o strategie de a scoate țara din criză. Priviți ce a susținut Victor Ponta pe pagina sa personală de socializare:

2020 se transforma, din pacate, in 2010 ! Pentru ca PNL este deja PDL ! Sa speram ca vor avea soarta PDL !

In timp ce oamenii obisnuiti se scufunda in somaj si probleme – Guvernantii PNL ( PDL) fac afaceri dubioase de milioane de euro / chiar platesc zeci de milioane despagubiri si retrocedari / ca si in 2010 nu ii deranjeaza nimeni cu niciun dosar penal ( coruptia este doar daca sunt altii la Putere / daca sunt PNL – PDL nu exista coruptie) Firmele romanesti sunt distruse sistematic prin deciziile Guvernului /

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *