Angajamentul în faţa Comisiei Europene de un impact de doar 9,4 la sută din PIB, a condamnat multe generaţii de seniori la sărăcie

Marius Budăi, Ministrul Muncii, a anunțat că lucrătorii poştali vor încheia plata pensiilor până în data de 15 ianuarie. Acesta a admis că veniturile pensionarilor trebuie majorate și i-a acuzat din nou pe cei care au făcut PNRR-ul că au condamnat la sărăcie multe generaţii de seniori.

Astfel, ”Luni am preferat să nu fiu în Bucureşti, să fiu în ţară. Am fost la sediul unei Case Teritoriale de Pensii (…) şi i-am rugat pe vechii şi noii mei colegi să îmi raporteze din 30 în 30 de minute câte Case Judeţene de Pensii mai fac viramente către Poşta Română. Deschiderile de conturi de început de an se făcuseră, alimentările de conturi de la Casa Naţională către Casele Teritoriale se întâmplaseră în ziua respectivă, încărcarea în programul informatic al Trezoreriei de către toate Casele Judeţene se întâmplase şi aşteptam rând pe rând să mă asigur că toţi cei din ţară pot realiza viramentele către Poşta Română Teritorială, din fiecare judeţ, astfel încât să punem sumele respective la dispoziţia lucrătorilor poştali, încât să se înceapă virarea pensiilor către seniorii acestei ţări. Cred că aşa cum am promis, până în data de 15 se închide tot ceea ce înseamnă plata pensiilor care se livrează de către lucrătorii poştali”, a declarat Marius Budăi la Antena 3, miercuri seară.

La întrebarea dacă există totuşi probleme cu plata pensiilor, ministrul a dat asigurări că nu.

În explicaţiile sale, ”Nu, de aceea am preferat să fiu în ţară, nu la Bucureşti, să

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *