Sfaturi pentru a alege încălțămintea potrivită pentru tine

Încălțămintea confortabilă este obligatorie pentru o viață cât mai productivă. Este foarte greu să îți duci la bun sfârșit planurile zilnice dacă ai o pereche de încălțări care te strâng, care îți fac piciorul să transpire sau care nu îți oferă confort termic.

 

Tocmai de aceea, ori de câte ori vrei să îți cumperi o pereche de adidasi Nike, o pereche de cizme sau o pereche de pantofi eleganți, confortul trebuie să primeze în fața aspectului.

 

Din fericire, există câteva sfaturi pe care le poți respecta și care îți pot oferi șansa să te bucuri mereu de încălțăminte cât se poate de confortabilă:

Înainte de a merge la cumpărături măsoară lungimea și lățimea unor încălțări care te fac să te simți bine. Încălțămintea pe care o cumperi trebuie să fie similară cu cea pe care o ai deja. Dacă mergi la cumpărături într-un magazin fizic, alege să o faci seara! De-a lungul zilei, picioarele noastre au tendința de a se umfla. Dacă îți cumperi încălțămintea dimineața s-ar putea să ai surprize neplăcute atunci când vrei să o porți seara. Ai grijă la șosetele pe care le porți atunci când probezi. Încearcă să porți șosete cu o grosime medie. Dacă ai șosete prea subțiri, s-ar putea să ai din nou surprize neplăcute. Între vârful degetului mare și vârful pantofilor trebuie să existe aproximativ 1 centimetru. Dacă nu există această distanță, pantoful va pune presiune pe degete în timp ce mergi, ceea ce va duce la dureri

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *