Recomandări de lectură – Cele mai citite cărți de la Editura Polirom

Lectura îți poate influența pozitiv atât gândirea cât și alegerile pe care le faci în viață. Fiecare carte pe care o vei citi te va ajuta să devii mai deștept și va contribui la dezvoltarea ta personală. Cărțile trebuie să facă parte atât din viața adulților, cât și a copiilor deoarece lectura dezvoltă vocabularul, te ajută să relaționezi mai bine și să legi relații autentice cu cei din jurul tău.

Chiar dacă dispozitivele electronice au devenit un important competitor pentru petrecerea timpului liber, totuși cărțile sunt în continuare opțiunea favorită pentru momentele de relaxare datorită beneficiilor pe care acestea le oferă în special la nivel mental.

Una dintre cele mai active edituri pe piața de carte românească, care publică cărți de dezvoltare personală, antreprenoriat sau cărți de beletristică, editura Polirom, vine în sprijinul tuturor citititorilor prin oferta sa variată de titluri, care te vor ajuta să îți extinzi cunoștințele de cultură generală, să descoperi domenii în care poți începe o nouă carieră, să îți dezvolți propria afacere sau, pur și simplu, să te bucuri ore întregi de lectură.

Dacă dorești să achiziționezi cărți noi pentru biblioteca ta, care să îți țină companie în momentele tale de relaxare sau într-o lungă aventură cu trenul ori în obișnuitul drum spre job, îți prezentăm o selecție de titluri apărute la Polirom, care s-au bucurat de atenția unui număr mare de cititori:

Cărți de dezvoltare personală

Conceptul de dezvoltare personală cuprinde suma tuturor activităților pe care le întreprinzi pentru a-ți îmbunătăți

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *