Puterea de fumigatie a baghetelor, betelor si frunzelor de salvie alba de la e-palosanto.com!

Fumigatia este o practica pe care oamenii au folosit-o inca din Antichitate, pe orice continent. Diferite plante erau folosite pentru fumigatie in scopuri terapeutice sau religioase. Una din aceste plante este salvia alba. In Romania, poti gasi salvie alba speciala pentru fumigatie la magazinul e-palosanto.com, ce comercializeaza diferite plante, betiosare si uleiuri pentru terapii complementare.

Dar ce este salvia alba?

Salvia alba, cunoscuta si sub numele de Salvia Apiana, este o specie de salvie originara din sud-vestul Statelor Unite, precum si din nord-vestul Mexicului. Creste spontan mai ales in sudul Californiei, in deserturile Mojave si Sonora si reprezinta o planta care a fost intotdeauna considerata sacra pentru multe dintre populatiile native americane de pe coasta de vest, unde are numeroase utilizari. Cea mai raspandita este, fara indoiala, fumigatia mai sus amintita. In credinta nativilor americani, fumul facut din salvie arsa are capacitatea de a purifica spiritul persoanei. Poate fi folosit si inainte de ceremonii prin directionarea fumului unei crengute sau a unei frunze spre persoana respective, incepand de la cap pana la picioare, folosind o pana pentru a directiona mai usor fumul.

Caracteristicile si proprietatile salviei albe

Salvia alba este la fel de eficienta in purificarea locurilor, inainte si dupa o ceremonie sau in urma unor episoade dureroase, cum ar fi o cearta intr-un mediu anume. In acest caz, poate fi suficient sa lasati o crenguta sau o frunza de salvie alba sa arda. Daca doriti sa efectuati o curatare profunda a mediului in sine, este posibil sa va intoarceti

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *