Parul si problemele lui comune

Ingrijirea podoabei capilare este un subiect de mare interes, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Cu totii ne dorim sa avem un par frumos si matasos, stralucitor si fara niciun fel de probleme. Cu toate acestea, de-a lungul vietii, ne putem confrunta cu foarte multe probleme, mai mult sau mai putin grave.  Este prea gras? Este prea uscat? Prea drept? Prea voluminos? Prea cret? Apoi, desigur, exista intotdeauna matreata. Este greu sa nu te deranjeze fulgii mici, albi, care raman pe pielea capului.

Ce este matreata?

Matreata este o problema comuna care afecteaza scalpul. Aceasta aduce cu sine mancarime pe pielea scalpului, in timp ce fulgi albi de piele moarta se desprind de pe acesta. De obicei, matreata apare in jurul pubertatii si incepe sa dispara in jurul varstei de 50 de ani. Severitatea matretii poate diferi de la caz la caz. Unele cazuri sunt mai putin agresive si sunt usor de tratat, in timp ce altele ar putea necesita o abordare medicamentoasa.

Matreata se poate agrava si atunci cand sunteti stresat sau bolnav. Iernile reci si uscate pot declansa matreata sau le pot creste severitatea. Dieta isi joaca rolul, deoarece deficienta de vitamina B sau Zinc poate duce si la matreata. Crezi sau nu, igiena poate influenta, de asemenea, sansele de a face cu matreata.

Deci, cum scapi de matreata? Exist cateva lucruri pe care le poti face singur daca sampoanele de specialitate nu rezolva situatia:

Samponare mai deasa. Acest lucru poate ajuta la reducerea uleiurilor de

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *