OTP Leasing România lansează un flux integrat de semnătură electronică

OTP Leasing România anunţă lansarea semnării electronice a contractelor de leasing, fiind prima companie din acest domeniu care oferă posibilitatea de semnături multiple – finanţator, utilizator, furnizor, garant/avalist, persoane fizice sau juridice – pe contracte şi alte tipuri de documente şi integrarea semnăturilor pe acest flux, conform unui comunicat al companiei.

De altfel, lansare este parte dintr-un proiect mai amplu, care va consta într-un proces de înrolare digitală de la distanţă şi semnare de documente într-un singur flux pentru persoanele juridice.

„În cadrul OTP Leasing ne-am propus să creăm un ecosistem pentru clienţii şi partenerii noştri, reunit sub umbrela Daily Leasing. Prin intermediul acestuia, ne dorim ca aceştia să poată realiza oricând şi de oriunde activităţile de care au nevoie în relaţia cu compania noastră prin soluţii simple de tip self-service, disponibile 24/7. Lansarea acestui proiect este o nouă etapă în această direcţie, astfel încât clienţii şi partenerii cu care colaborăm să beneficieze, prin intermediul tehnologiei, de mai mult timp pentru a-şi dezvolta propria afacere”, a menţionat Toni Ioan Tătaru, CEO OTP Leasing România.

Concret, procesul de înrolare pentru semnătura electronică constă în identificarea semnatarilor prin apel video şi urmând paşii de validare reglementaţi pentru astfel de procese. Atât pentru client, cât şi pentru furnizori este acelaşi flux, a cărui finalitate este emiterea certificatului digital de semnătură electronică cu care se vor semna documentele contractuale. Acestea vor ajunge electronic la fiecare semnatar. Pe fiecare document se pot aplica mai multe semnături, în funcţie de numărul reprezentanţilor companiei şi

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *