O vilă din România a fost scoasă la vânzare pentru 4,2 milioane de euro

În prezent, Bonvie Snagov anunță listarea unei proprietăți în valoare de 4,2 milioane euro, situată în mijlocul Pădurii Snagov, cea mai căutată zonă rezidențială din proximitatea Bucureștiului, la nivel de locuințe high end.

Astfel, domeniul dispune de un teren de peste 8.000 mp, propria pădure de stejari seculari, alături de 700 mp luciu de apă şi reprezintă o ofertă rară pe piața imobiliară din România, atât datorită poziționării sale, cât și facilităților deținute.

În contextul dotărilor, poziționată într-o zonă exclusivistă, pe malul Lacului Snagov, proprietatea este alcătuită din 10 dormitoare, cu 10 băi și o piscină interioară. Domeniul include, de asemenea, o locuință separată pentru oaspeți și o alta cu rol administrativ, un teren de tenis, cramă și ponton, iar accesul se face pe un drum privat. În total, suprafața construită totală ajunge la 1732 mp. Unul dintre argumentele care face ca proprietatea să fie unicat este pădurea proprie de stejari seculari cu o suprafață de 3.000 mp și casa din copac, unicat în România, în centrul acesteia.

În opinia sa, „Această proprietate este o dovadă clară că și România are bijuteriile sale imobiliare. Un domeniu cu astfel de avantaje – inclusiv proximitatea față de centrul Capitalei – apăre pe piață o dată la câțiva ani, din acest motiv reprezintă o raritate în România. Vila este construită la standarde înalte de calitate și funcționalitate pe care clientul le întâlnește în locații celebre din lume. Spre exemplu, un astfel de domeniu este evaluat la peste 15 milioane de

Articol complet pe Financiarul.ro - Lifestyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *