Muncă și călătorii în același timp: ce trebuie să știi dacă vrei să fii freelancer și să lucrezi din diferite colțuri ale lumii

Dacă îți place să călătorești și vrei să faci acest lucru chiar și când nu ai concediu de la locul de muncă, freelancingul ar putea fi opțiunea perfectă pentru tine.

 

În ultimii ani, a crescut numărul persoanelor care renunță la joburi fixe și optează pentru activități independente. Fără program, fără cod vestimentar, fără un spațiu de birouri unde să ajungi zilnic, fără șefi și fără colegi – acestea ar fi, în linii mari și la modul ideal, punctele care definesc activitatea de freelancer. Însă munca de lucrător independent poate fi foarte stresantă, mai ales dacă ești o persoană dezorganizată.

 

Chiar dacă nu ai un șef căruia să îi dai explicații pentru activitatea ta, lucrezi cu mai mulți clienți și trebuie să ții cont de părerile lor. Pe de altă parte, chiar dacă ai impresia că nu lucrezi după un program, este important să îți organizezi sarcinile și să îți desfășori activitatea ținând cont de anumite intervale de timp. Capacitatea de organizare este esențială în munca de freelancer.

 

Posibilitatea de a călători și de a lucra de pe plajă, de la munte, dintr-o cafenea din Roma sau dintr-un parc din Iași reprezintă unul dintre cele mai fascinante avantaje ale muncii de  freelancer.

 

Recent, România a fost inclusă într-un top al celor mai bune țări în care să lucrezi de acasă în 2021. Țara noastră ocupă a treia poziție datorită chiriilor mici și prețului accesibil al internetului de mare viteză. De pildă, dacă ești în căutarea

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *