Manuka Health introduce tehnologie revoluționară și acreditări pentru garanția mierii de Manuka originale

Manuka Health, una dintre cele mai mari companii mondiale de miere Manuka dinNoua Zeelandă, revoluționează industria mierii Mānuka, oferind consumatorilor instrumente și informații pentru a distinge între mierea Mānuka reală și cea neautentică.

Mierea de manuka este o resursă rară și prețioasă care provine doar din Noua Zeelandă. Adesea denumită aur lichid, mierea Manuka este apreciată pentru calitățile sale naturale de bunăstare și este clasificată pe baza nivelului natural de metilglioxal (MGO) care este 44responsabil pentru potența sa.

Pentru a începe 2021, Manuka Health a lansat patru noi inițiative pentru a se asigura că fiecare consumator primește un borcan autentic, transparent și de înaltă calitate cu miere de Manuka. Aceste inițiative de urmărire includ:

  • Primirea unui certificat non-GMO din partea celei mai de încredere organizații din America de Nord pentru produsele alimentare care nu sunt GMO.
  • Un parteneriat cu UMF®, Asociația Unique Mānuka Factor Honey, pentru a dubla întreaga gamă de produse certificate Manuka Health.
  • Un parteneriat cu Trust Codes®, furnizorul de tehnologie lider mondial, pentru a crea coduri QR unice, astfel încât consumatorii să își poată urmări mierea Manuka Health de la stup la borcan.
  • Un parteneriat cu Oritain ™, o companie științifică de trasabilitate, care depășește trasabilitatea etichetelor pentru a urmări mierea din borcan.

Manuka Health este prima companie de miere din Manuka care a implementat simultan aceste programe multifacetate de certificare și trasabilitate, cimentând cu mândrie brandul ca lider proeminent și inovator pe piața mierii din Manuka.

Recunoscând această etapă monumentală pentru brand, directorul general de marketing al Manuka Health, Kate Kember, afirmă: „Încrederea și transparența consumatorilor au fost întotdeauna în fruntea eticii companiei, motiv pentru care am fost pionierul MGO ca cel mai transparent indicator al potenței mierii Manuka pe parcursul unui deceniu în urmă.”

Ea adaugă: „Cu aceste noi tehnologii și acreditări, putem satisface nevoia tot mai mare de autenticitate a consumatorilor și putem continua să spunem cu încredere că este cea mai bună miere de manuka, protejată și trasabilă de la apicultor la borcan. Noul nostru ambalaj oferă consumatorilor informații suplimentare au nevoie să ia cu ușurință toate deciziile importante de cumpărare. “

Detalii suplimentare despre fiecare lansare nouă pot fi găsite mai jos:

Verificări + evaluări

Verificare de proiect certificată non-GMO

Manuka Health este mândru să anunțe că întreaga gamă de miere Manuka Health este acum verificată  non-GMO. Produsele care poartă sigiliul non-GMO verificat au trecut printr-un proces cuprinzător de verificare conform unui standard riguros bazat pe consens pentru evitarea GMO-urilor.

UMF®, Asociația unică Manuka Factor Honey

Sănătatea Mānuka include acum calificările MGO și UMF ca „super semn” pentru a elimina confuzia crescândă cu care se confruntă consumatorii în alegerea mierii lor Mānuka. Prin combinarea celui mai transparent sistem de evaluare MGO (metilglioxal), măsura cheie pentru potența mierii Mānuka, susținută de cercetări științifice solide, cu marca de calitate certificată independent UMF®, care verifică originea, calitatea și potența noii Zeelande, consumatorii pot acum naviga cu ușurință printre borcanele cu miere și pot fi siguri că cumpără puterea exactă pe care o afișează eticheta.

Trasabilitate + Transparență

Trust Codes® QR Codes

Noua soluție de ambalare a produselor Manuka Health folosește coduri criptografice unice pentru a identifica fiecare borcan de miere, valorificând puterea matematicii și algoritmilor pentru a descuraja și a prinde falsificatorii. Folosind coduri QR unice codate individual, Mānuka Health poate comunica cu ușurință și direct cu consumatorii pentru a confirma autenticitatea achiziției lor. Consumatorii pot scana codul QR direct de pe camera telefonului lor, confirmând numărul lotului, data ambalării și locul de fabricație al borcanului lor individual. Falsificarea acestui cod este aproape imposibilă, oferind consumatorilor asigurarea supremă că mierea Mānuka Mānuka Health este sigură și autentică.

Trasabilitatea științifică Oritain ™

În plus față de trasabilitatea și încrederea produselor lor, Mānuka Health folosește trasabilitatea științifică Oritain ™ pentru a merge dincolo de trasabilitatea etichetelor și pentru a urmări mierea în borcan. Verificarea independentă de către Oritain analizează substanțele chimice naturale din mierea autentică Manuka Health și folosește aceste date pentru a produce o amprentă originală. Odată stabilită, această amprentă originală este utilizată pentru a verifica autenticitatea mierii Manuka pe măsură ce se deplasează prin lanțul de distribuție, liniștind cumpărătorii că este un produs autentic Manuka Health. „Când o companie depășește efortul pentru a-și testa produsul în mod independent și testat științific, puteți avea încredere că alegeți un brand care să aibă cu adevărat grijă de calitatea și siguranța produselor pe care le produce”, spune directorul de comercializare științifică, Sam Lind, de Oritain.

Despre Manuka Health

Manuka Health este una dintre cele mai importante mărci mondiale de miere Manuka din Noua Zeelandă și unul dintre cei mai mari producători de miere Manuka din Noua Zeelandă. Ei produc mai mult de trei milioane de borcane de miere pe an din instalația sa de producție de ultimă generație din Te Awamutu, în centrul insulei de nord a Noii Zeelande.

Manuka Health este alcătuită dintr-o echipă în creștere de specialiști dedicați (aproximativ 1,5 miliarde de albine și 200 de oameni), incluzând o mare echipă de apicultură din Noua Zeelandă, producție fără egal și facilități de testare de laborator. Portofoliul lor natural de sănătate și wellness include miere premium MGO Manuka de înaltă calitate, propolis din Noua Zeelandă, mierea Manuka Health deține certificatele MGO, UMF, Oritain, FernMark și non-GMO având FernMark ™ oficial din Noua Zeelandă, compania arborează pavilionul pentru originea sa autentică din Noua Zeelandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *