Flanco și-a angajat Director de logistică pe Laura Simion

Retailerul Flanco a anunţat o schimbare majoră. Astfel, cu o experiență de mai bine de 20 de ani în logistică și supply chain, Laura Simion s-a alăturat echipei Flanco Retail începând din luna mai, în poziția de Director de logistică. Înainte de asta, Laura Simion a ocupat timp de zece ani funcția de Regional Supply Chain Manager Europe pentru LC Waikiki.

Flanco și-a angajat Director de logistică

în contextul schimărilor, compania Flanco a anunțat că echipei i s-a alăturat un nou mambru, în persoana Laurei Simion, care va ocupa funcția de Director de logistică.

Astfel, “Laura are o experiență vastă atât în domeniu, cât și în postura de lider de departament. Timp de 18 ani a avut roluri locale, dar și regionale, în managementul aprovizionării și al logisticii, astfel că expertiza sa bogată și relevantă va contribui la îmbunătățirea experienței omni-channel a clienților noștri, precum și la continuarea dezvoltării unei relații de încredere, ajutor și respect reciproc cu aceștia”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Ce așteaptă Flanco de la Laura Simion

În privinţa extinderilor, Flanco speră acum să se dezvolte și pe alte piețe externe, cum ar fi cele din Ungaria, Bulgaria, Germania..etc, cu ajutorul Laurei Simion.

În opinia sa, “Ne bucurăm să o avem în echipă și să valorificăm cunoștințele sale, mai cu seamă în acest moment de expansiune pe piețele externe – Ungaria și Bulgaria în prezent, Polonia, Germania, Cehia în viitorul apropiat, dar și de diversificare a gamei de produse disponibile pe flanco.ro și de

Articol complet pe Financiarul.ro - Lifestyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *