Site icon FIN

Cum poți paria cu un buget redus

Dacă în deceniul trecut, românii pariau în mare parte pe fotbal, tenis și baschet, astăzi, pariurile pe sporturile virtuale au început să recuperez din ce în ce mai mult teren. Totodată, în zilele noastre se mizează des și pe rezultatele campaniilor electorale, dar și pe rezultatele diverselor concursuri de talente și nu numai. Partea bună este că acest hobby poate fi practicat și cu un buget redus, mai ales atunci când se recurge la pariuri online, acolo unde se pot pune în practică toate strategiile inventate vreodată.

Una dintre cele mai la îndemână strategii care poate fi aplicată cu un buget redus este „Easy Money”, însă aceasta nu este neapărat cea mai indicată. Modelul presupune plecarea de la o miză mică și rostogolirea câștigurilor la fiecare pariu. Se mizează, în general, pe selecții cu probabilitate mare de reușită, având cote de sub 1.20, având ca obiectiv atingerea unei cote totale sau a unei anumite sume. Problema este că orice pas greșit va aduce cu sine pierderea întregului efort depus pentru a ajunge acolo, iar rezultatele surpriză sunt destul de greu de evitat atunci când se joacă zeci sau chiar sute de pariuri succesive. De aceea, este bine ca și cei care aplică strategia „Easy Money” să-și împartă banca inițială, pentru a avea mai multe mâini de jucat.

O variantă ceva mai practică ar fi să se împartă bugetul lunar sau săptămânal de pariuri la numărul de zile rămase până la următoarea realimentare. Cu alte cuvinte, dacă obișnuiești să-ți alimentezi contul

Articol complet pe Financiarul.ro - Timp Liber - Lifestyle