9 cele mai cunoscute branduri de ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt un accesoriu cool, care pot adăuga stil oricărei ținute. Alege o pereche de la o marcă de renume, cunoscută în toată lumea pentru modele de calitate și durabile sau pentru un design special. Descoperă nouă branduri consacrate și completează-ți look-ul cu ochelari de soare potriviți atât fizionomiei, cât și personalității tale unice.

Branduri cunoscute de ochelari de soare

Mizează pe notorietate și alege ochelari de soare de la branduri renumite, care să îți ofere protecție eficientă împotriva luminii puternice și a razelor ultraviolete, dar care să atragă, în același timp, privirile și admirația celor din jur. 

   1. Ray-Ban

Această marcă este faimoasă pentru ramele de tip Aviator, Wayfarer sau Clubmaster. Ochelarii de soare Ray-Ban sunt de înaltă calitate și combină un design atrăgător cu protejarea ochilor de razele UV. 

   2. Persol

Purtați adesea de celebrități, ochelarii de soare Persol sunt lucrați manual în Italia. Aceștia sunt ușor de recunoscut după detaliul în formă de săgeată din zona balamalelor.

   3. Armani 

Ochelarii Emporio Armani sau AX (Armani Exchange) sunt, de asemenea, confecționați din materiale de calitate superioară. Ramele populare sunt cele rectangulare pentru bărbați, cu un aspect care rămâne mereu la modă, și cele supradimensionate pentru femei. 

   4. Police

Printre cele mai cunoscute modele de ochelari de soare Police sunt cele cu ramă metalică și puntea nazală dublă. Designul lor este minimalist și chiar dacă prețurile pot fi mai mici decât al altor branduri de lux, ramele sunt ușoare și foarte rezistente. 

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *