Samsung aduce câteva dintre punctele forte ale smartphone-urilor sale Galaxy, la noua sa linia de notebook-uri

Compania a anunțat patru PC-uri mobile care combină puterea unui laptop cu capacitatea de reacție a smartphone-urilor sale: Galaxy Book, Galaxy Book Pro, Galaxy Book Pro 360 și Galaxy Book Odyssey, toate care rulează pe Windows 10 și un Procesor Intel.

Noile laptopuri sunt foarte subțiri și ușoare: Pro are o grosime de 11,2 milimetri, iar Pro 360 are 11,9 milimetri. Ambele sunt disponibile în afișaje AMOLED de 13 sau 15 inci cu rezoluție 1920 x 1080. Ecranele prezintă un „motor inteligent de culoare”, care ajustează culorile pe ecran în funcție de sarcina pe care o face utilizatorul.

Fidel numelui său, balamaua Galaxy Book 360 poate fi mutată și transportată ca o tabletă. Între timp, Galaxy Book, disponibil pe albastru și argintiu, cu ecran LCD, este un laptop de 15,6 inci care poate fi aplatizat la 180 de grade. Galaxy Book Odyssey – disponibil numai în negru, de asemenea, cu ecran LCD – prezintă o nouă grafică puternică alimentată de Nvidia pentru jocuri.

Samsung a declarat că laptopurile au o baterie de lungă durată, un S Pen actualizat, microfoane cu anulare a zgomotului și o integrare profundă cu smartphone-urile.
Integrarea este probabil una dintre cele mai interesante completări, permițând utilizatorilor să își sincronizeze telefonul cu un laptop Galaxy. Aplicația dvs. Windows Phone permite utilizatorilor să verifice textele, să apeleze și să ruleze aplicații pe computer.
„Acesta este genul de integrare perfectă care a fost promisă de ani de zile și foarte puțini au reușit să o realizeze”, a

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *