Zyxel simplifică gestionarea licențelor cu noua platformă Circle

Zyxel  Networks, lider în furnizarea de soluții sigure, bazate pe IA și cloud pentru acasă și afaceri, a prezentat astăzi Circle, o nouă platformă de licențiere și abonament pentru partenerii din canalul de distribuție. Platforma reunește gestionarea activelor, gestionarea conturilor și funcțiilor de comerț electronic într-un singur loc, cu o experiență de utilizare simplificată.

Cu MSP-uri, VAR-uri și revânzători care trebuie să administreze mai multe soluții Zyxel  disponibile în mai multe site-uri, Circle oferă management centralizat și vizibilitate asupra abonamentelor disponibile și a reînnoirilor acestora. Acest lucru este vital pentru a ajuta partenerii nu numai să-și mențină veniturile, ci să ofere noi oportunități și să îmbunătățească relația cu clienții.

 

Tot ceea aveți nevoie este disponibil într-un singur loc

Creată cu gândul la streamlining, Circle este o platformă centralizată care permite partenerilor canalului Zyxel să beneficieze de un tablou de bord complet. Capacitatea de a vizualiza rapoarte pentru informații despre dispozitiv, licență și facturare, face platforma extrem de valoroasă în gestionarea eficientă a conturilor. Pentru revânzători, Circle face la fel de simplu să găsească toate licențele Zyxel disponibile în magazinul central de licențe, permițându-le să îndeplinească nevoile clienților într-un mod eficient.

Utilizatorii pot, de asemenea, să importe, să înregistreze sau să sincronizeze dispozitive din conturile MyZyxel  existente. În plus, există posibilitatea de a grupa dispozitivele clienților împreună și să obțină o imagine de ansamblu clară asupra abonamentelor și reînnoirilor pe mai multe site-uri, pentru o vizibilitate îmbunătățită și luarea rapidă a deciziilor.

 

Economisirea timpului și apropierea partenerilor

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *