Webhelp România recrutează profile IT şi crează peste 300 de noi locuri de muncă

Lider european în sectorul BPO, Webhelp își continuă strategia de dezvoltare în România și îşi adaugă în portofoliu un nou client, gigant american, specializat în servicii și produse de internet, cloud computing, software și hardware și tehnologii de publicitate online. Astfel, compania cu sediul în Piaţa Victoriei, recrutează, mai nou, şi specialişti IT.

În următoarele şase luni, Webhelp recrutează peste 300 de specialişti dintre care: 52 din domeniul IT, 30 de profesionişti din domeniul Financiar-Contabil, Resurse Umane, cu sau fără experienţă de coordonare şi peste 250 de specialişti BPO, ce vor deservi companii lider de piaţă din industriile Fintech, Retail, Telecom şi Travel.

Contrar tendinţei din industria noastră, pandemia a însemnat pentru Webhelp clienţi noi, capabilităţi noi şi o echipă extinsă. Din martie 2020 şi până în prezent, 5 branduri globale importante au avut încredere în profesionalismul nostru şi ne-au ales pentru a le gestiona relaţia cu clienţii. Iată că, mulţumită acestui nou client, accesăm un nou sector de activitate pentru noi, cel IT. O oportunitate majoră pentru businessul nostru de a fructifica şi pune în valoare expertiza noastră în tehnologie, şi o ocazie fantastică pentru cariera specialiştilor IT, ce vor alege să ni se alăture şi să lucreze pentru acest client Webhelp.”, declară Raluca Leonte, Director General Webhelp România.

Cele mai multe oportunităţi sunt pentru candidaţii care cunosc engleza, franceza, italiana, spaniola sau germana, dar şi vorbitorii de rusă, polonă, neerlandeză, turcă, greacă, cehă sau slovacă au la dispoziţie un  numar generos de poziţii. O echipă

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *