WebDigital : Agenția Anului în PPC Marketing la Global Digital Excellence Awards

Luna Iunie a venit cu vești foarte bune pentru WebDigital, iar după nominalizarea în finala Global Digital Excellence Awards cu 3 proiecte, echipa a câștigat locul 1 la categoria Global Small PPC Agency of the Year.

Printre agențiile câștigătoare la categoriile competiției se mai număra Digitaloft, PMG, Pole Star Digital, Peak Ace, Stein IAS, Kenshoo, OnCrawl, AccuRanker.

Lista câștigătorilor se poate vedea aici: https://globaldigitalexcellenceawards.com/2020-winners/

Global Digital Excellence awards este o competiție internațională creată pentru a sărbători și premia campanii digitale, business-uri, agenții și talente excepționale. Premiile Globale de Excelență Digitală sărbătoresc campanii, echipe, agenții, companii și persoane care și-au depășit așteptările la 64 de categorii de excelență în digital marketing.

WebDigital a înscris proiectul agenției la categoria Global Small PPC Agency of the Year unde am nuanțat elemente precum: metodologiile de lucru, procesele interne, instrumente de optimizare folosite, rezultate ale proiectelor gestionate de agenție și switch-ul de viziune de la începutul lui 2020 de la Just-Pay-Per-Click la Elevated Performance.

Vom nuanța mai departe în articol, elementele cheie din studiul de caz înscris în competiție.

UN NOU MINDSET AL AGENȚIEI ÎNCEPÂND CU 2020

Anul 2020 a venit cu un upgrade în viziunea și abordarea WebDigital, migrând de la conceptul de Pay Per Click Marketing la noul concept de Performance Marketing crescând greutatea eforturilor pe zona de maximizare a obiectivelor de business ale clienților noștri, în special profitabilitate și maximizarea vânzărilor sau a conversiilor.

Noul mindset a fost cuprins și în rebrandingul realizat la începutul anului.

SISTEMELE DE MONITORIZARE ȘI OPTIMIZARE

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *