Sarea Himalaya: întregul adevăr despre sarea roz de Himalaya

Sarea roz din Himalaya este un produs natural care câștigă teren din ce în ce mai mult în ultimii ani și a devenit la modă, în special în rândul persoanelor care sunt mai atente la sănătatea lor. Dar este tot ce sclipește cu adevărat aur? Există cei care cred că această sare de Himalaya este deosebit de bogată în proprietăți și beneficii și cei care, pe de altă parte, o critică.

Să începem cu avantajele sării din Himalaya. Potrivit cunoscătorilor, sarea himalayana ar fi foarte diferită de sarea de masă obișnuită, care este în esență alcătuită din clorură de sodiu. Sarea roz, pe de altă parte, se pare a fi pură, foarte veche, fără toxine și poluanții care pot contamina tipurile de sare care provin din mări și oceane.

Sarea roz din Himalaya este cunoscută și sub denumirea de „aur alb”. De fapt, este o resursă prețioasă. Este foarte bogată în săruri minerale, care sunt complet absente în sarea de masă. Conține mai mult de 80, dintre care găsim, mai presus de toate, fierul. Culoarea roz caracteristică s-ar datora atât prezenței ridicate a acestui mineral, cât și faptului că această varietate specială de sare nu este supusă niciunui tratament de albire.

Sarea roz nu este rafinată, nu este tratată cu niciun proces chimic și este necontaminata: atunci când este extrasă este pură, la fel ca atunci când a fost depusă în sol cu mii de ani mai în urmă.

Care sunt beneficiile pentru sănătate?

În primul rând, utilizarea sării roz

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *